Börja spela badminton

Barn & ungdomar

Barn och ungdomar mellan 7-18 år som är intresserade av att börja spela är välkomna till Badmintonskolan på tisdagar och torsdagar. Badmintonskolan syftar till att lära sig lite om badminton och få lov att träna på några av de vanligaste slagen men framförallt går Badmintonskolan ut på att ha skoj tillsammans i grupp och med vänner.

För de yngre som vill vara mer aktiva i sitt tävlande och samtidigt fokusera lite extra på träning finns Badmintonskola Tävlingsgrupp. De kriterier vi har för att kunna deltaga i denna grupp är att man provat på att tävla minst två gånger på N1-nivå och har för avsikt att fortsätta tävla.

Vi har också fortsättningsgrupper för ungdomarna där vi fokuserar mer på spel. Detta är för er som redan kan spela lite och som har åldern inne. Vilken grupp som passar just er avgör vi tillsammans.

Vuxna

Som motionär är du välkommen till oss för att spela badminton och möta varandra i klubben eller bara spela med din kompis. Någon ungdomstränare eller annan representant från klubben (styrelsemedlem eller serielagsspelare) finns alltid på plats och kan hjälpa till med frågor.

Rack och bollar behöver du ha med själv. Klubben har bollar till försäljning.

Speltid efter ungdomsträningen på tisdagar och torsdagar (se träningstider). Kom ner och prova på så hjälper vi dig med information och att komma igång.

Träningsavgifter

Badmintonskola Juniorer tom 18 år exkl. tävlingslicens

800 kr helsäsong (ht+vt) / 500 halvsäsong (ht el. vt)

Tävlingsgrupper Juniorer inkl. licens

1000 kr helsäsong (ht+vt) / 700 halvsäsong (ht el. vt)

Vuxen exkl. tävlingslicens

1000 kr helsäsong (ht+vt) / 700 halvsäsong (ht el. vt)

Vuxen Mer

2000 kr helsäsong exkl. tävlingslicens

Familj (max 4 personer) exkl. tävlingslicenser

1500 kr helsäsong (ht+vt) / 1000 halvsäsong (ht el. vt)

Träningsavgiften betalas in till BG 5702-4267. Ange namn, adress, och pers nr. Det går även bra att Swisha Hässleholm Badminton på 1235331756. Vid frågor, ring Roger Svensson på tel: 0451-707827.

Klubbkläder

I samarbete med Intersport har vi tagit fram en klubbkollektion som enkelt går att beställa i deras webbshop.

På denna länk hittar ni mer information om våra nya klubbkläder och hur ni går tillväga. För att få tillgång till rätt rabatterat pris så skall ni vara inloggade och registrerade som medlemmar i CLUB Intersport.

För utprovning av kläder/storlekar besök Intersport Hässleholm. Din beställning gör du i enkelt webbshopen via länken nedan.

BIld som visar föreningens klubbkläder

Registrering

Innan man börjar måste man skicka in en registrering som då gäller som ett prova-på-medlemskap fram tills dess att prövotiden gått ut eller att träningsavgiften betalats. Detta tillvägagångssätt behövs för att föreningen skall kunna erhålla statligt & kommunalt aktivitetsbidrag.

För Badmintonskolan krävs dessutom att man mailar en platsförfrågan till mail@hassleholmbadminton.se. Klartecken om plats finns och vilka dagar som är möjliga kommer därefter att meddelas.

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Mer om cookies