Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Det närmar sig! Om några veckor väntar den första deltävlingen i nysatsningen på Svenskt Grand Prix (SGP). Varmt välkommen att ta del av högintressant badminton med första turnéstopp i Täby den 2–4 september.
 
Victor Swedish Open spelas i maj i stället för januari och badminton ingår inte i SM-veckan i Skövde 2023.
 
Varmt välkomna till Badminton Swedens utbildningshelg som går av stapeln den sista helgen i augusti i Uppsala. Innehållet under utbildningshelgen är uppdelat i fyra olika teman: Barn och ungdom, trygg badminton, avancerad nivå samt tävlingsledare.
 
Svenska Badmintonförbundet har sedan 2018 byggt upp en streamingtjänst för badminton, i ett nära samarbete med Solidsport. Ett partnerskap som nu förlängts med två nya år.
 
Svenska Badmintonförbundets medlemmar kallas härmed till förbundsmöte på Arlanda söndag 25 september 2022. Under lördagen samlas förenings- och distriktsledare från hela landet till en Verksamhetskonferens.
 

Sommartider!

(2022-06-16 10:57)
Air Badminton, en idealisk aktivitet för alla. När som helst. Var som helst. Hur som helst. Använd era vanliga racketar. Med den nya, tåliga plastbollen, bemästrar ni alla väder.
 
Vi söker föreningar och distrikt som i samverkan med Badminton Sweden villarrangera utbildningar under höstsäsongen 2022.
 
Då Oliver Pongratz tvåårsavtal löper ut efter sommaren, kommer Amanda Högström att ta vid som förbundskapten. Ny som assisterande FK blir Henri Hurskainen.
 
Efter två års inställda regionsläger på grund av pandemin är vi nu glada över att återigen kunna arrangera våra årliga regionala ungdomsläger.
 
Det blev en turnering med mersmak för vår parastjärna Rickard Nilsson i Dubai den gångna veckan.
 
Från och med 1 juni tillträder Emelie Fabekke en ny roll som förbundskapten Ungdom.
 
Nu erbjuder vi alla föreningar utbildningar i den roliga, viktiga och intressanta rollen som tävlingsledare.
 
Tills dags dato har vi fått in 120 ansökningar från föreningar och distriktsförbund i den andra omgången av återstartsstödet. Deadline är 22 maj, ännu finns medel kvar att söka.
 
Lag-SM Ungdom genomfördes i helgen i Spårvägens regi. Ett strålande evenemang som bjöd på massor av bra badminton.
 
Den 21 maj ska det avgöras vilken av segrarna i division 1 som ska flytta upp i Victor Badmintonligan nästa säsong. Kvalet blir ett Stockholmsderby mellan Spårvägen BMF och Kista BMK.
 

sparbanken_skane_217x66_c_pos_2

treano_huvudlogotyp.png

 

 

Skottenborg logo tag B.png

 

FASAB

G_Carlsson

GöingePlåt

Exmo Glasmästeri

Postadress:
Hässleholm Badmintonklubb - Badminton
Roger Svensson, Siktvägen 6
28137 Hässleholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info